Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ.

του Σταύρου Κατσούλη  

Όλα καλά στο Μπανανιστάν. Μιά χαρούλα. Κανένα θέμα. Ασχοληθείτε με το πως θα παραμείνουμε στο ευρώ, πως θα πληρώσετε τους φόρους σας, πως θα κρατήσετε για έναν ακόμα μήνα τον τον τρόπο ζωής σας.


Θα χρειαστεί να αγνοήσετε την 3ΠΠ που ετοιμάζεται και τις 200000 σφαίρες που βρήκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη καθώς και την νέα φορολογική αποτέφρωση που έρχεται για να πληρώσουμε τα σπασμένα των πολιτικών και φίλων τους που ψηφίσατε.

Συνεχίστε οι της ΝΔ και Ποτάμι να καταγγέλλετε τον κρατισμό, ενώ δεχόσαστε πεσμένοι στα τέσσερα την απόλυτο και τεράστιο ΚΡΑΤΟΣ της Ε.Ε. και των τραπεζών τους.

Συνεχίστε οι ψευτοαριστεροί να προσκυνάτε το κωλόπαιδο.


Συνεχίστε οι εξαρτημένοι Έλληνες να γλύφετε τον τσουρουφλισμένο σας ηγέτη, όσο αυτός ξεπουλά την Πατρίδα.

Συνεχίστε οι εργαζόμενοι να υπακούτε τυφλά τους άεργους εργατοπατέρες σας.
Και μην ξεχνάτε οι υπόλοιποι, να ψηφίσετε τους αποδεδειγμένους πλέον συνεργάτες του καθεστώτος ΚΚΕ και ΧΑ, για να νιώσετε καλύτερα.

Συνεχίστε να στηρίζετε άχρηστους, προδότες, υποτελείς, ραγιάδες, πατριδοκάπηλους, φασίστες, σταλινοφασίστες, ψεύτες, λαμόγια και λοβοτομημένους ιδεολογικά πολιτικάντηδες.
Γονατίστε ταπεινά και με σεβασμό στους πολιτικούς σας, ξεπουλήστε αρχαίες και διαχρονικές αρχές και αξίες μπας και σας δώσουν καμιά θεσούλα στο δημόσιο.

Πάτε στην εκκλησία κάθε Κυριακή, και αμέσως μετά αδιαφορήστε επιδεικτικά και αποκαλέστε ζώο τον συνάνθρωπό σας λευκός, μελαμψός ή Έλληνας - δεν έχει σημασία - που δεν έχει να φάει. Έτσι είχε πει να κάνουμε ο Θεός με τους συνανθρώπους μας, σωστά;

Μην κάνετε τίποτα, μην κινείστε, μην σκέπτεστε, μην οργανώνεστε, μην προετοιμάζεστε, μην αλλάξετε τίποτα από την τωρινή ζωή σας.

Απλά περιμένετε, για να δείτε τι θα γίνει.

Αφήστε τους λαϊκιστές στην άκρη, μην ακούτε τους κινδυνολόγους και τις μπαρούφες τους, βγάλτε από την ζωή σας οποιονδήποτε χτυπά τον συναγερμό, ζήστε την ζωή σας χωρίς άγχος.

Ακόμα καλύτερα, θάψτε το κεφάλι σας στην άμμο, έτσι όπως ακριβώς υπαγορεύει η λογική και η τηλεόραση.

Συνεχίστε την δουλειά σας σαν να μην τρέχει κάστανο, αγοράστε σκατολοϊδια με τις πιστωτικές σας, φάτε, πιείτε, διασκεδάστε, πάρτε φρεντοτσίνο, χορέψτε, κάντε φιγούρα με την νέα σας 3D 4K SUper HD Smart TV + Netflix, κρύψτε το γεγονός ότι τα οικονομικά σας πάνε κατά διαόλου, βλέπετε τηλεόραση όσο πιο συχνά μπορείτε, ξεχάστε λογική και σωφροσύνη.

Και μην τυχόν σας πέσει στα χέρια κάνα νέο φυλλάδιο για πιτόγυρα. Θα πρέπει να το δοκιμάσετε αμέσως. 

Δεν πειράζει που δεν υπάρχει μία, φάτε αβέρτα πιτόγυρα, πάρτε φρέντο και φραπέ, πληρώνοντας με τα λεφτά της σύνταξης του Παππού ή αυτά που βγάλατε μέσα στην χαβούζα της πόλης μοιράζοντας όλη μέρα φυλλάδια για σουβλατζίδικα και καφετέριες για 2.60 ευρώ την ημέρα.

Ξεχάστε αυτά που σας έλεγαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες σας, έτσι κι αλλιώς αυτοί δεν είναι παρά ένα μάτσο αγράμματοι γεροξεκούτηδες, που έκαναν την βλακεία να θυσιάσουν την ασφάλειά τους για την ελευθερία τους.

Εσείς όμως, με τα πτυχία σας, ξέρετε ότι λευτεριά εάν δεν έχεις ησυχία, τάξη και ασφάλεια και τουλάχιστον ένα τεραπύρυνο Samsung Galaxy για ν παίζετε παιχνιδάκια με φούσκες που σκάνε δεν έχει νόημα, έτσι; 
Εσείς τα ξέρετε όλα καλύτερα. Ξέρετε να ψηφίζετε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΕΒΕΝΤΗ, ΚΚΕ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ, και τα λοιπά ΠΟΤΑΜΙΑ. Ξέρετε για παράδειγμα, ότι αγώνας είναι να κάνει κανείς μια 24ωρη απεργία με πορεία στο σύνταγμα και μετά στο καφενείο. Ξέρετε να στέλνετε τα παιδιά σας με περηφάνια στις παρελάσεις στις εθνικές εορτές. Ξέρετε ότι όλα αυτά αφήνουν ένα θερμό αίσθημα ότι έκανες κάτι. Μόνο που αυτό κρατά μέχρι να πας πίσω στο σπίτι και συνειδητοποιήσεις ότι σε κυνηγά το νοίκι, η εφορία, το ΦΠΑ, τα χρέη, οι πιστωτικές, και τα παιδιά σου δεν έχουν να φάνε.


Και ας αφήσουμε στην άκρη τα περί Δημοκρατίας και δικαιωμάτων, αυτά είναι ξεπερασμένα σήμερα. Πολύ προτιμότερο να υπάρχουν κάποιοι που γνωρίζουν καλύτερα για εμάς , χωρίς εμάς, τι θα πρέπει να σκεπτόμαστε, τι θα πρέπει να τρώμε, τι θα πρέπει να κάνουμε. Άλλωστε, όλοι ξέρουν ότι αυτοί μας αγαπούν και θέλουν το καλό μας, σωστά;

Κι ο θάνατος που υπάρχει γύρω, δεν σας αφορά. Πεθαμένα παιδάκια, πρόσφυγες που έχασαν την πατρίδα τους, επειδή οι "φίλοι" μας στην Ε.Ε. και οι τράπεζές τους την σμπαράλιασαν, είναι λαϊκίστικες μπαρουφολογίες, ξεχάστε τα, δεν είναι δυνατόν να τα πάθουμε εμείς αυτά, ας σοβαρευτούμε. Σας ακούω τώρα να απαντάτε: "Δεν γίνονται αυτά", "Πρέπει να σκεπτόμαστε θετικά", "Έλα μωρέ τώρα" κλπ. σωστά;

Εντάξει, μπορεί να χρειαστεί να εκπορνεύσετε τις κόρες σας, να διώξετε τους γιούς σας από την χώρα δια παντός, να πεθάνουν οι γονείς σας πρόωρα, να χάσετε τα σπίτια σας, να χεζόσαστε από τον φόβο κάθε φορά που θα σας απευθύνεται για φόρους το καθεστώς αλλά τι είναι μερικές τέτοιες θυσιούλες μπροστά στην Ευρωπαϊκή μας προοπτική, σωστά;

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι αυτός που περιμένει άπραγος, αυτός που περιμένει να δει "τι θα γίνει", πάντα κερδίζει, έτσι δεν είναι;

Κι αυτά που λένε για πράξεις και άλλες σαχλαμπούχλες, προφανώς δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα ιστορικά. 
Όλοι το ξέρουν αυτό. 
Όλοι οι Ραγιάδες το ξέρουν αυτό.


http://stavroskatsoulis.blogspot.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου